Tein tänään Dajm- juustokakkua, ennenkin olen tehnyt, joten tämä on varmaankin versio II :)

 

230220132599-normal.jpg

 

Pohja:

200g Digestive keksejä

75g sulatettua margariinia

Täyte:

5dl vispikermaa

200g maustamatonta tuorejuustoa

5 liivatelehteä

3/4 levyä Dajm-suklaata

½dl vettä

sokeria maun mukaan

Päälle:

1/4 levyä Dajm-suklaata

Valkosuklaata

Strösseleitä

 

Hienonna keksit ja sekoita yhteen sulatetun margariinin kanssa. Taputtele massa irtopohjavuokan pohjalle, käytin noin 26cm olevaa vuokaa.

Täytteen valmistaminen kannattaa aloittaa laittamalla liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sen jälkeen vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Sulata suklaasta noin 2/4 ja rouhi loput. Lisää suklaa kerma-juustoseokseen. Kuumenna vesi ja lisää siihen liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana kerma-suklaaseokseen. Lisää sokeria tarvittaessa.

Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.

Koristelua varten rouhin loput suklaasta ja ripottelin kakun päälle. Lisäksi sulatin valkosuklaata ja tein rantuja kakun päälle.