Tässä pari kakkua, jotka on tehty syntymäpäiviksi.

Tämän kakun täytteenä on suklaa-ja vadelmamousset. Pohjana on 8 munan vaalea gluteeniton kakkupohja. Kostutus vaniljamaidolla.

Suklaamousse:

150g Fazerin sinistä suklaata

1 prk Flora vispiä

½ prk vaniljatuorejuustoa

Vadelmamousse:

1 prk Flora vispiä

½ prk vaniljatuorejuustoa

200g vadelmia

sokeria ja van.sokeria maun mukaan

 

 

Tämän kakun täytteenä on appelsiinituorejuustomousse ja suklaasitruunamousse. Pohjana on kaakao kääretorttupohja, gluteeniton. Kostutus vaniljamaidolla.

Appelsiinituorejuustotäyte:

1 prk appelsiinituorejuustoa

1 prk Flora vispiä

Suklaasitruunamousse:

100g Fazerin sinistä

1 prk sitruunarahkaa

1 prk Flora vispiä0

Koristeet tehty marsipaanista ja sokerimassasta. Pursotukset Flora vispiä.