Tällaisen kakun tein 60v kakuksi

Pohja on 8 kananmunan gluteeniton vaalea pohja.

Kostutus on spriteä.

Täytteenä on valkosuklaa- ja mansikkamousset.

5 liivatelehteä

2 prk Flora vispiä

2 prk rahkaa

sokeria maun mukaan

 150g valkosuklaata

200g mansikoita

½ dl vettä tai mehua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää rahka ja sokeri. Kuumenna vesi tai mehu ja lisää liivatelehdet. Lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kermarahkaseokseen. Jaa seos kahtia ja lisää toiseen puoleen sulatettu suklaa ja toiseen puoleen mansikat.

Päällinen on sokerimassaa, johon on kuvio painettu kuvioalustalla. Pintaan on vielä suihkutettu pronssin väristä sprayta. Kukat ja linnut on sokerimassaa.