Nyt sainkin valita kakun ihan itselleni : ) ja tehdä juuri sellaisen kuin haluan! Kaapissa on odottanut lähes vuoden pitsikuviomuotit, sopivaa tilaisuutta niiden käyttöön ei ole tullut, joten niillä nyt tein kakun pintakoristelun.
Kakunpohja on vaalea gluteeniton pohja. Täytteenä mansikkasurvosta ja suklaamoussea.
Suklaamoussen ohje:
130g sulatettua maitosuklaata
1 prk Flora vispiä
1 prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoaseosta
ripaus sokeria ja van.sokeria
Sokerikuorrutteen alla on suklaakreemi eli
125g margariinia
½ dl kaakaojauhetta
3½ dl tomusokeria
½ tl vaniljasokeria
2-3 rkl vettä
Koristelu:
Valkoista sokerimassaa
Erilaisia muotteja ja tyllia koristekuvioiden painamiseen
3 prk Flora vispiä
Ja kakku vielä sivulta
Kommentit