Nyt oli vuorossa oman pikku prinsessan 3v synttärit. Aihetta oli jo mietitty pitkään, mutta lopulta kuitenkin päädyttiin tytön kanssa Hello kittyyn : ) Ja halusin tehdä oikein pinkki- vaaleanpunaisen hörhelökakun.

Kakkupohjat ovat 4 ja 5 munan vaaleat gluteenittomat.

Täytteenä kakussa on persikkamousse ja suklaamariannemousse.

Persikkamousse:

1 tl persikoita

1 prk Flora vispiä

1 prk rahkaa

sokeria maun mukaan

4 liivatelehteä

0.5dl vettä tai mehua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja hyvin valutetut paloitellut persikan palaset. Kuumenna vesi tai mehu ja lisää liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana kermarahkaseokseen.

Suklaamariannemousse

3 liivatelehteä

130g suklaata

1 pss mariannerakeita

1 prk Flora vispiä

1 prk rahkaa

0.5dl vettä tai mehua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja sulatettu suklaa ja Mariannerouheet. Kuumenna vesi tai mehu ja lisää liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana kermarahkaseokseen.

Alakerroksen päällä on marsipaanilevy.

Pursotukseen on käytetty 4 prk Flora vispiä.

Koristeet on tehty sokerimassasta.

 

 

Paljon onnea rakkaalle 3-vuotiaalle Jennalle!