Dajmia, joka on meidän kaikkien herkkua ja siihen vielä kinuskikastiketta, kermaa ja tuorejuustoa.
Pohja:
200g suklaapisarakeksejä (gluteenittomia)
75g voita tai margariinia
Murusta keksit ja lisää sulatettu rasva. Levitä tasaisesti irtopohjan vuokan pohjelle.
Kinuskikastiketta ½ dl pohjan päälle.
Täyte:
2 prk Flora vispiä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatelehteä
½ levyä Daim suklaata
½ dl vettä
vähän sokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustoa. Lisää kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet kuumaan veteen. Lisää ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen. Murskaa suklaa ja lisää seokseen. Kaada vuokaan. Annan hyytyä mielellään seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla. Itse murskasin Daim- suklaata päälle. Ja Nam, on kyllä hyvää !!
Kommentit