Kesäloman kunniaksi tein mansikkakakun Aina löytyy juhlittavaa sen verran, että kakun voi tehdä Vielä en suomalaisia mansikoita löytänyt, joten ulkomaalaisiin piti tyytyä. Mutta hyviä ne oli nekin!

Kakun tekeminen sinänsä ei onnistunut  niin kuin olin suunnitellut. Ensimmäistä kertaa kokeilin kaapissa olleita Haaparannalta ostettuja täytteitä mansikka- ja vaniljatäytteet. Täytteet oli kyllä helppo valmistaa, mutta ne ei hyytyneet yhtään vaikka annoin kakun olla jääkaapissa yön yli Niimpä kakun koristeluvaiheessa sydämen etuosa lähti valumaan. Mutta kuvaushetkellä kakku oli vielä lähes ehjä!

Tässä vielä kuva täytepusseista, voisivat olla ihan hyviä kääretortun välissä vaikka liivatteella hyydytettynä.

Kakku on gluteenittoman pohjan ohjeella tehty 4 munan kakkupohja, vaalean pohjan tein tällä kertaa. Kakku on kostutettu mansikkamehulla.

Kakku on siis koristeltu tuoreilla mansikoilla. Pursotukset on tehty Flora vispillä ja kukkina on kaapista löytyneitä varastoja

Jospa sitä kohta sais suomalaisia mansikoita niin pääsis uutta kakkua tekemään ja kaikkea muutakin mansikkaherkkua!