Tämä oli kyllä niin hyvää kakkua, että pakko tehdä uudelleen :)

Dajmia, joka on meidän kaikkien herkkua ja siihen vielä kinuskikastiketta, kermaa ja tuorejuustoa.



Pohja:

200g suklaapisarakeksejä (gluteenittomia)

75g voita tai margariinia

Murusta keksit ja lisää sulatettu rasva. Levitä tasaisesti irtopohjan vuokan pohjelle.

Kinuskikastiketta ½ dl pohjan päälle.

Täyte:

2 prk Flora vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

5 liivatelehteä

½ levyä Daim suklaata

½ dl vettä

vähän sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustoa. Lisää kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet kuumaan veteen. Lisää ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen. Murskaa suklaa ja lisää seokseen. Kaada vuokaan. Annan hyytyä mielellään seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla. Itse murskasin Daim- suklaata päälle. Ja Nam, on kyllä hyvää !!