Kesäloma loppui ja vein työkavereille lomalta paluu kakun.

Pohja:

200g suklaa digestive keksejä

75g margariinia

Täyte:

6 dl Flora vispiä

1 prk  Philadelphia tuorejuustoa

130g tummaa suklaata

130g maitosuklaata

8 liivatelehteä

0,75dl mehua/vettä

Koristelu:

maitosuklaata ja valkoista suklaata

ananaskirsikoita

Murskaa keksit ja lisää sulatettu rasva. Taputtele tiiviisti leivinpaperille vuoratun irtopohjavuokan pohjalle (26cm halk.)

Laita täytettä varten liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Sulata suklaat ja lisää seokseen. Kuumenna vesi tai mehu ja liota liivatelehdet siihen. Kaada ohuena nauhana kermatuorejuustosuklaaseokseen. Kaada seos pohjan päälle. Anna jäähtyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Koristelin kakun raastetulla suklaalla ja ananaskirsikoilla. Ananaskirsikoita kastelin kananmunan valkuaisessa ja käytin sokerissa.