Tässä pari kakkua, jotka on tehty syntymäpäiviksi.
Tämän kakun täytteenä on suklaa-ja vadelmamousset. Pohjana on 8 munan vaalea gluteeniton kakkupohja. Kostutus vaniljamaidolla.
Suklaamousse:
150g Fazerin sinistä suklaata
1 prk Flora vispiä
½ prk vaniljatuorejuustoa
Vadelmamousse:
1 prk Flora vispiä
½ prk vaniljatuorejuustoa
200g vadelmia
sokeria ja van.sokeria maun mukaan
Tämän kakun täytteenä on appelsiinituorejuustomousse ja suklaasitruunamousse. Pohjana on kaakao kääretorttupohja, gluteeniton. Kostutus vaniljamaidolla.
Appelsiinituorejuustotäyte:
1 prk appelsiinituorejuustoa
1 prk Flora vispiä
Suklaasitruunamousse:
100g Fazerin sinistä
1 prk sitruunarahkaa
1 prk Flora vispiä0
Koristeet tehty marsipaanista ja sokerimassasta. Pursotukset Flora vispiä.
Kommentit